Το σημείωμα που με έκανε να κλάψω

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα email από μια παλιά μου μαθήτρια.

Μου περιέγραφε πως είχε αλλάξει η ζωή της το τελευταίο χρόνο και πόσο διαφορετικά (όμορφα) ζούσε, τόσο που ούτε η ίδια δεν είχε φανταστεί όταν άρχιζε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας, εξέλιξης και πραγματοποίησης του ονείρου της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Καθώς το διάβαζα συγκινήθηκα τόσο πολύ που δάκρυσα από χαρά και ευγνωμοσύνη. Αυτή είναι η ολοκλήρωση η δική μου. Πλημμυρίζω χαρά και ευτυχία όταν ξέρω πως βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο να σπάσει τα δεσμά που τον κρατούν μακρυά από τα όνειρα του και χτίζει από την αρχή τη δική του ιστορία.

Αυτό το άρθρο δε το γράφω για να πω ωραία λόγια για μένα αλλά για να σε ταρακουνήσω και να σου υπενθυμίσω πως η επιτυχία έρχεται μέσα από την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις. Τα χρήματα και ο πλούτος είναι απλά το αποτέλεσμα από τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και την αγάπη που έχεις ήδη δώσει. Η δική σου απόφαση είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα φέρει την αλλαγή που ζητάς.

Η επιτυχία είναι απλά αποτέλεσμα, μη το ξεχνάς. Η καθημερινότητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και εσύ στις επιλογές που κάνεις σε αυτή.

Κάθε στιγμή έχει αξία και θέλει τη προσοχή σου. Μπορείς να επιτύχεις τα πάντα αρκεί να βάλεις ψυχή και σώμα.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα ❣️

You May Also Like

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial