Η Αγάπη είναι ήδη μέσα σου

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ,την ανάγκη όλων μας για αγάπη , στήριξη και κατανόηση , ειδικά αυτή την περίοδο ήθελα να πω τη δική μου ιστορία.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω ως σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης αλλά κυρίως σα γυναίκα, θέλω να πω και να το φωνάξω πως :

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Μη ψάχνεις να βρεις τον απόλυτο έρωτα για να γίνεις μια ολοκληρωμένη γυναίκα και να λαμβάνεις σεβασμό.

Πρώτη εσύ πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου , να τον μάθεις , να τον κατανοήσεις , να τον συγχωρήσεις και να ανοίξεις τη καρδιά σου στην πραγματική αγάπη.

Αυτή που κρύβει τη θεική αγκαλιά αλλά και τις ατέλειες. Την απόλαυση και τη πικρία. Το χαμόγελο και το δάκρυ. Όχι γιατί πρέπει να σε πονέσει μα γιατί έτσι είναι ο νόμος της φύσης.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαθαίνεις κάθε μέρα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Να γίνεις τέλεια και ολόκληρη τώρα, αυτή τη στιγμή. Όταν εσύ ετοιμαστείς θα βρεθεί και ο κατάλληλος σύντροφος που θα είναι και εκείνος ολοκληρωμένος και έτοιμος για μια σχέση πραγματικής αγάπης και αρμονίας.

Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο που αγαπάει τον εαυτό του και μόνο αυτός μπορεί να αγαπήσεις και τους υπόλοιπους με ανιδιοτέλεια.

Η ζωή είναι ωραία , μη χάνεις χρόνο. Μπες και εσύ στη ροή.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα

#wellnesslife #loveday #loveyourself #feelgood

You May Also Like

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial