Σεβασμός: Το κλειδί για τις σχέσεις

Σήμερα περισσότερο από ποτέ δοκιμάζονται οι σχέσεις σε όλες τις μορφές τους. #stayhome #staysafe

Η αλλαγή προγράμματος σε μια οικογένεια, στα ζευγάρια, στους ανεξάρτητους και ελεύθερους ανθρώπους σίγουρα έχει φέρει μια αμηχανία. Κάποιοι είναι έτοιμοι για αυτό και κάποιοι όχι.

Η εσωτερική συνάντηση με το πραγματικό εαυτό μας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Για αυτό και το υπερδραστήριο πρόγραμμα εξυπηρετεί πολλές καταστάσεις, οι οποίες όμως τώρα έχουν εξαφανιστεί. Είμαστε εμείς με εμάς και εμείς με όλους στο εκατό τις εκατό.

Το κλειδί για αρμονικές σχέσεις είναι ο σεβασμός. Να μάθεις να σέβεσαι και να ακούς τις ανάγκες των ανθρώπων που συμβιώνεις. Ακόμα και όταν αυτές δε συμφωνούν ή δε ταιριάζουν με τις δικές σου επιθυμίες.

Σημαντικό σε αυτό το σημείο είναι πως πρέπει να αγαπάς και να δέχεσαι με αγάπη και τις δικές σου ανάγκες. Για να μπορείς να τις εκφράσεις και να γίνουν αποδεκτές, πρέπει πρώτα να τις γνωρίζεις εσύ. Εδώ έρχεται και η επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό.

Όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν τις ανάγκες τους και αποδέχονται με σεβασμό τον ίδιο τους τον εαυτό , τότε ξέρουν πόσο σημαντικό είναι και ανταποδίδουν.

Η συνειδητοποίηση και ο καθαρός νους βοηθάει στην επικοινωνία και τον διάλογο.

Ανεβάστε το επίπεδο της πνευματικότητας σας και δώστε πνοή σε όμορφες και χαρούμενες σχέσεις. Πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό , ακούστε τι χρειάζεται αυτήν εδώ τη στιγμή, και μετά δώστε χώρο και στους ανθρώπους που αγαπάτε να κάνουν το ίδιο.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα 🌺

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial