Μαθαίνω τρώγοντας

Το νέο “μότο” που σου προτείνω για αυτή τη περίοδο είναι το ‘Μαθαίνω τρώγοντας’. Μετά τις διακοπές το hot θέμα συζήτησης είναι η δίαιτα. Μια λέξη που δε μου ταιριάζει γιατί η φιλοσοφία μου θέλει να έχεις γνώση και επαφή με τις ανάγκες σου.

Η υγιεινή διατροφή είναι αυτή που θα σου καλύψει τις ανάγκες σου, γιατί είσαι μοναδική/ος, και θα σε μάθει να επιλέγεις τροφές που θα σου επιστρέψουν ενέργεια και χαρά. Ναι, και χαρά! Η διατροφή συνδέεται άμεσα με τη ψυχολογία και τη διάθεση μας.

Ακολουθήστε τους ρυθμούς σας και ακούστε το σώμα σας μέσα και έξω. Τι εννοώ; Όποιο στόχο και να θέλετε να πετύχετε κάντε το με αγάπη και όχι σαν τιμωρία. Αρχίστε να τρώτε συνειδητά και βιώστε τα θετικά μιας σωστής και θρεπτικής διατροφής. Ακολουθήστε το πρόγραμμα κάποιου ειδικού που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνήθειες.

Το σώμα σας είναι ο ναός σας και γι αυτό αξίζει να του προσφέρετε τα καλύτερα. Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας και δώστε του τα καλύτερα υλικά για να χτίσετε το καλύτερο ναό.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα 🌺

#wellnesslife #healthylifestyle

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial