Άλλαξε την Τύχη σου

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πως την τύχη σου τη φτιάχνεις μόνη σου και αν αυτό που διαβάζεις δε σου αρέσει, αυτό το άρθρο είναι ειδικά για σένα.

Για να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα σε διαβεβαιώ πως δε βρήκα το δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, το αντίθετο θα μπορούσα να πω. Βίωσα πολλά ”στραπάτσα” και ήθελα πολλές φορές να τα παρατήσω και να πω ”φτάνει, ως εδώ”.

Η μαγεία όμως ξεκινά ακριβώς σε αυτό το σημείο. Όταν πιστεύεις πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις, να γίνει ή να συμβεί για να σε βγάλει από τη τωρινή σου κατάσταση. Σου λέω λοιπόν με σιγουριά πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να καταφέρεις.

Αν θέλεις να είσαι και εσύ η επόμενη ”τυχερή’‘ και να σου έρχονται όλα δεξιά ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τις αρνητικές σου πεποιθήσεις. Ύστερα χρειάζεται καθημερινή εξάσκηση νέου προγραμματισμού μέσου θετικών δηλώσεων. Επίσης να έχεις ξεκάθαρη πρόθεση που θέλεις να φτάσεις.

Αυτά είναι τρία από τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις με απόλυτη συνέπεια και πολλή χαρά! Η τύχη σου είναι στα χέρια σου και δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω που να θέλει να σε τιμωρήσει.

Άνοιξε την καρδιά σου σε κάτι νέο και όμορφο που θα σου φέρει όλα όσα θέλεις Τώρα και Πάντα.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial