Άκου την καρδιά σου

Μία από τις μεγαλύτερες διαμάχες είναι αυτή ανάμεσα στο μυαλό και στη καρδιά. Εγώ υποστηρίζω πάντα την καρδιά! Αυτό , για να μη παρεξηγηθώ, δε σημαίνει ότι κάνω ότι θέλω , όποτε θέλω , χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες ή τα συναισθήματα των άλλων. Ακούω πολλές φορές αυτή τη φράση να την παρερμηνεύουν και να την προσαρμόζουν στα μέτρα που εκείνοι θέλουν χωρίς να παίρνουν υπόψη τις συνέπειες των πράξεων τους.

Άκου την καρδιά σου , σημαίνει αρμονία με τον εαυτό σου και με το Όλον. Σημαίνει μια όμορφη καθημερινότητα με δραστηριότητες που σου ταιριάζουν , ξεκινώντας από τα θέλω σου στην εργασία σου , στο σπίτι σου , στους φίλους σου , σε όλο σου τον κόσμο.

Έχουμε μάθει να βάζουμε τη λογική (που μας έχουν μάθει) πάνω από τα θέλω μας και τις πραγματικές μας ανάγκες, που για τον καθένα είναι διαφορετικές. Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου; Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η μεγαλύτερη σου αγάπη; Έχεις στη ζωή σου καθημερινά ή αρκετά συχνά όλα αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη;

Θα σου πρότεινα να σταματήσεις για λίγο να διαβάζεις το άρθρο , να ακουμπήσεις κάπου απαλά και με μία παιχνιδιάρικη διάθεση να ρωτήσεις τον εαυτό σου ποια είναι αυτά που θα ήθελες να έχεις ή να κάνεις στη ζωή σου και δε τα έχεις. Δώσε όσο χρόνο χρειαστείς ακόμα και μέρες, που θα επαναλαμβάνεις αυτή την ερώτηση και άκου τις νέες απαντήσεις. Να έχεις ένα τετράδιο , που θα γράφεις όλες τις απαντήσεις μέχρι να συναρμολογήσεις το νέο σου προφίλ.

Και μετά; Το μετά , λοιπόν, είναι πολύ δραστήριο , δημιουργικό και ευχάριστο. Γιατί; Μα γιατί θα αρχίζεις να χτίζεις μια νέα ζωή , κομμάτι – κομμάτι. Μη βιαστείς. Το ταξίδι είναι που θα σου δώσει όλες τις εμπειρίες , τη γνώση και τον ενθουσιασμό.

Μπορεί να σου πάρει , μέρες , μήνες , ακόμα και χρόνια, μην απογοητευτείς , ίσα ίσα να απολαύσεις τις καινούργιες σου επιλογές που θα σου φέρουν τα νέα αποτελέσματα.

Με αγάπη και φως

Κατερίνα 🌺

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial