Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 5 χρόνια από τώρα;

Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 5 χρόνια από τώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας; Είναι ένας ωραίος οραματισμός και μια συνειδητοποίηση του τι κάνω στο τώρα και τι αποτελέσματα θα έχουν οι πράξεις μου και οι συνήθειές μου στο μέλλον.Δείτε το σαν ένα χαρούμενο παιχνίδι που αποφασίζετε εσείς για την εξέλιξη του!

Καλή Διασκέδαση!

Καθίστε κάπου χαλαρά και βεβαιωθείτε ότι δε θα σας ενοχλήσουν για τα επόμενα λεπτά.Νιώστε άνετα ακούγοντας ήρεμη μουσική και πάρτε μερικές βαθυές αναπνοές μέχρι να έρθετε σε κατάσταση γαλήνης.

Κλείστε τα μάτια και αρχίστε να φαντάζεστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς θα θέλατε να είναι σε πέντε χρόνια από τώρα.Μη βάζετε περιορισμούς και φτιάξτε τη ζωή που θέλετε.Αφήστε το μυαλό σας να τρέξει σε πολλά μονοπάτια μέχρι να βρείτε που νιώθετε άνετα.Ταξιδέψτε σε όλους του τομείς της ζωής σας : οικογένεια, φίλοι , εργασία , ταξίδια , έρωτα , απολαύσεις , πλούτο , διασκέδαση και όπου εσείς νιώθετε όμορφα. Νιώστε το συναίσθημα και όλο τον ενθουσιασμό σα να συμβαίνει τώρα.Χαμογελάστε και βιώστε την απόλυτη ευτυχία!

Αφού έρθετε σιγά σιγά στο παρόν και αφήσετε μερικά λεπτά στον εαυτό σας να επανέρθει πλήρως , πάρτε ένα χαρτί και γράψτε όλα αυτά που επιθυμείτε.Μην παραλείψετε κάτι αντίθετα γράψτε όσες περισσότερες λεπτομέριες θυμάστε.

Μόλις κάνατε ένα μεγάλο βήμα προς τη πραγματοποίηση των ονείρων σας!Το να κάνεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου εικόνες καθώς και να τα καταγράφεις σε ένα κομμάτι χαρτί είναι δύο από τα πολύ βασικά βήματα για την υλοποίησή τους.

Μπορείτε να κάνετε αυτόν τον οραματισμό όσο συχνά εσείς θέλετε!

Κάνω τη ζωή μου διασκεδαστική και χαρούμενη!

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial